Skip to main content

Αν είσαι έφηβος 12 – 16 ετών, έλα να βιώσεις μια κατασκηνωτική εμπειρία διαφορετική από άλλες. ΄Εχουμε σχεδιάσει για εσένα μια μοναδική εβδομάδα σύνδεσης με τον τόπο, τους ανθρώπους του, τη φύση και τον πολιτισμό. Γίνε μέλος μιας ομάδας συνομηλίκων που θα περάσετε όμορφα και θα δημιουργήσετε κοινές εμπειρίες. Και που ξέρεις, μπορεί να προκύψει και μια καινούργια φιλία! Ή, μπορείς να έρθεις μαζί με τον κολλητό σου και να πάτε τη φιλία σας σε άλλο επίπεδο!

Σε προσκαλούμε από 27 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου στο Λαύκο, το παραδοσιακό χωριό με τα πέτρινα σπίτια που δεσπόζει, στα 300 μέτρα υψόμετρο, στην κορυφογραμμή του βουνού, με θέα στον Παγασητικό.

Μένουμε όλοι μαζί με τους υπνόσακούς μας στο περιποιημένο πέτρινο σχολείο του Λαύκου. Στρώνουμε το κοινό μας τραπέζι και τρώμε νόστιμο μαγειρεμένο φαγητό που με χαρά και φροντίδα προσφέρουν τοπικοί επιχειρηματίες.

Τα πρωϊνά προσφέρουμε εθελοντική εργασία στη συντήρηση μονοπατιού που φεύγει από το χωριό, υπό την καθοδήγηση της κ. Ελένης Γαζή, ιδρυτικού μέλους της ΑΜΚΕ Έλιξ και πρωτεργάτη της εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα. Μαθαίνουμε να προσφέρουμε και αναπτύσσουμε δεξιότητες.

Το υπόλοιπο της ημέρας περιλαμβάνει: μπάνιο στη θάλασσα, εξερεύνηση με κανό στο νησάκι Αλατάς, πεζοπορία, δραστηριότητες και παιχνίδια, βόλτα στο χωριό με τις ωραίες αφηγήσεις του κ. Στάθη, επίσκεψη στο παλιότερο καφενείο της Ελλάδας στην πλατεία του χωριού, χορό στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, αγώνα μπάσκετ, θεατρικές δράσεις. Αν έχουμε όρεξη, κάνουμε και θεατρικό δρώμενο στο καφενείο του κ. Μανώλη.

Το κόστος κυμαίνεται στα 350 ευρώ. Περιλαμβάνει τη μετακίνηση με ΚΤΕΛ (με συνοδεία από την ομάδα μας), τη διαμονή, το φαγητό, την ενοικίαση κανό, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων και την ασφάλιση των συμμετεχόντων.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου για λεπτομερέστερη ενημέρωση και συμμετοχή στη συνάντηση γνωριμίας.

Έλα να γίνεις μέλος μιας ομάδας που ξέρει να περνάει καλά! Κάνε την καλύτερη αρχή του καλοκαιριού!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ:

1 Step 1
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Θέλετε να δηλώσετε περισσότερα παιδιά;
Αποδοχή όρων Συμμετοχής
Θέλω να λαμβάνω το newsletter του Παίδες Εν Φύσει
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Leave a Reply